Tank OK - penge til Spastikerforeningen

Få et OK Benzinkort gratis og støt Spastikerforeningen, hver gang du tanker benzin og diesel.

OK-logoSpastikerforeningen har indgået en aftale med OK Benzin, der betyder, at alle har mulighed for at sikre Spastikerforeningen et beløb på 6 øre, hver gang de tanker en liter benzin eller diesel. Jo mere du tanker, jo mere får Spastikerforeningen.

Det kræver blot, at du bestiller et OK Benzinkort. Det kan du gøre meget nemt på hjemmesiden www.ok.dk – hvor du skal udfylde de forskellige felter og huske at tilknytte Spastikerforeningen til aftalen.

Du bestemmer selv din pinkode. Inden du udfylder skemaet på ok.dk, er det en god ide at have dit kontonummer parat, hvortil PBS-aftalen skal kobles. Du får en elektronisk kvittering, og få dage efter har du dit nye OK Benzinkort.

Benzinkortet er gratis

Det er gratis at få et OK benzinkort, og der er ingen oprettelsesgebyr, kontoen er rentefri og benzinregningen betales en gang om måneden.

Tilbuddet om et gratis benzinkort gælder alle Spastikerforeningens medlemmer, deres familier, venner og bekendte – ja, kort sagt alle, der har lyst til at støtte Spastikerforeningen på denne måde.

Hvis du allerede har et OK Benzinkort, så kan du nemt få tilknyttet sponsoraftalen med Spastikerforeningen til dit kort. Ring til OK benzin på telefon 78 73 10 67 og oplys Spastikerforeningens sponsornummer 561634 - så ordner de det for dig. Læs evt. mere på ok.dk

Kan også bruges som supplement

Selv om man måske længe har haft aftaler og kort med andre benzinselskaber, kan man sagtens få et OK Benzinkort som supplement og tanke op, når man kommer forbi en OK Benzintank. Og dem er der mange af. I alt ca. 670 fordelt over hele landet (dog undtagen Bornholm).

For hver liter OK Benzin du tanker, støtter du Spastikerforeningen med 6 øre, og når du har tanket 500 liter indenfor det første år efter kortet er udstedt, får Spastikerforeningen en ekstra bonus på 250 kroner.

Du kan finde alle OK benzintankstationer i Danmark her: Find tankstation

Bestil dit OK benzinkort her.