Informatør Christa Nielsen

Christa NielsenJeg er født i 1981, og min cerebral parese betyder, at jeg ofte støtter mig til en rollator.

Jeg er førtidspensionist og rejser derfor meget gerne rundt i landet og holder oplæg og underviser på temadage og kurser om det at være spastiker. Jeg har gennem tiden undervist mange typer fagpersonale, som til daglig arbejder med folk med handicap.

Jeg er også blevet brugt på forskellige skoler, og til forskellige andre arrangementer både i og udenfor Spastikerforeningen – så mulighederne er mange.

Min viden har jeg hentet dels ved at læse en masse faglitteratur om emner indenfor handicapområdet, dels ved faglig opkvalificering som informatør, dels i samvær og samtale med mennesker omkring mig, og sidst men ikke mindst gennem erfaringer fra mit eget liv som spastiker.

Det fortæller jeg om:
Viden om konsekvenserne af kognitive vanskeligheder
Generel viden om det at være spastiker, ved hjælp af teori og praksis
Noget om emnet: ’Erkendelse af det at være handicappet’
Noget om emnet: ’Når mennesker er på arbejde i mit hjem’
Råd og vejledning om livet som spastiker
Viden om Spastikerforeningen

Dækningsområde:
Primært i Region Midtjylland, men ellers hele landet.

Kontaktinformation:
Mail: chr1staholmgaardn1elsen@gmail.com