Landsmøde

Spastikerforeningens landsmøde 2018

Spastikerforeningen holder landsmøde hvert 2. år. De seneste gange har mødet været afholdt på Egmont Højskolen i Hou, og i år er det også den helt særlige højskole ved Odder, syd for Aarhus, der lokker over 110 deltagere til i weekenden den 28.-30. september 2018. Alle foreningens kredse bliver repræsenteret på landsmødet.

Fredagen byder på beretning af landsformand Lone Møller, valg af landsformand og næstformand samt drøftelse og beslutning, om foreningen skal skifte navn.

I år er landsmødets tema ’Lighed i sundhed’, hvor deltagerne om lørdagen blandt andet vil få indspark af regionsrådsformand i Nordjylland, Ulla Astman, forsker Susan Ishøy Michelsen og fysioterapeut, ph.d Reidun Jahnsen fra Norge.

Blandt lørdagens emner kan deltagerne høre nærmere om for eksempel screeningsprogrammerne for kræft, socialstyrelsens forløbsprogram for børn med CP og botox.

Om søndagen vil deltagerne få mulighed for at prøve racerunning, der giver mange gode oplevelser til mennesker med cerebral parese.

Som altid giver landsmødet gode muligheder for at netværke på kryds og tværs af kredse og udvalg, udveksle erfaringer og inspirere hinanden.

Du kan se landsmøde-programmet her.

Sidst opdateret:
Gå til top Top