Støttemedlem

Et støttemedlemskab er for dig, der både vil være medlem og give et ekstra bidrag til foreningen. Støttemedlemskabet gælder hele husstanden, så I får alle adgang til foreningens medlemstilbud.

Med et støttemedlemskab betaler du både medlemskontingent, og du støtter foreningen med et frivilligt bidrag. Vælger du at støtte foreningen med for eksempel 50 kroner om måneden, betaler du 600 kroner om året. De 250 kroner er kontingent og derfor ikke fradragsberettiget. Tilbage er dit årlige bidrag på 350 kroner, som Spastikerforeningen automatisk indberetter til SKAT, og som du derfor får fuldt fradrag for. Vil du have fuldt fradrag for hele din støtte til Spastikerforeningen, kan du i stedet blive fast bidragyder.

Dine oplysninger

(*)
Tilmeld til nyhedsbrev

Medlemstype