Informatør Cæcilie Nisbeth

Cæcilie NisbethJeg hedder Cæcilie, er født i 1986 og bor i Valby. Min diagnose er cerebral parese diplegi (let CP primært i benene).

Jeg har taget en kontoruddannelse og arbejder i dag som kontorassistent i fleksjob 16 timer om ugen.
Mine interesser er historie, politik og samfundsforhold - og så læser jeg mange bøger.

Jeg har stor erfaring med at holde oplæg, hvilket jeg har gjort siden jeg blev informatør for Spastikerforeningen i 2008. Udover at være informatør har jeg også flere andre tillidsposter i Spastikerforeningen: Jeg er formand for CP Ung, medlem af foreningens hovedbestyrelse og valgt til forretningsudvalget.

Det fortæller jeg om:
Hvordan det er at leve som handicappet, når det næsten ikke kan ses! Hvordan er det at være handicappet under uddannelse og på arbejdsmarkedet (HF og kontoruddannet og nu ansat i fleksjob). Erfaring med at være enkeltintegreret i den almindelige folkeskole (0.-10.-klasse) - inklusion i folkeskolen, før dette begreb blev moderne.

Jeg holder oplæg for både pårørende, fagpersoner og skolelever – herunder såvel folkeskoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser.

Dækningsområde:
Jeg dækker primært Region Hovedstaden (inkl. Bornholm), men kan sagtens holde oplæg i resten af Danmark, hvis det planlægges i forhold til mit arbejde.

Kontaktinformation:
Mail: cpinformator@gmail.com

Yderligere oplysninger:
Du kan læse mere om mig på hjemmesiden: www.cpinformator.dk