Flipper

Svømmeklubben Flipper

Camilla Dangaard Nielsen.Svømmeklubben Flipper er en klub for fysisk og psykisk handicappede børn og unge.

Vi træner i Birkebjergparkens varmtvandsbassiner (henholdsvis 29 og 34 grader) i Næstved.

Adressen er:
Birkebjergparkens Svømmehal
Birkebjerg Allé 8
4700 Næstved

Sæson 2018/19 – starter onsdag den 5. september 2018 - træningen foregår onsdag klokken 16-18.

Har du lyst til at svømme i varmt vand, både for træning og lidt sjov, så mød op, der er altid plads til en til.

Prisen for kontingentet er 75 kroner om måneden, og så skal man derudover være medlem af Spastikerforeningen.

Du kan melde dig ind i foreningen her og efterfølgende tilmelde dig Flipper, når du møder op første gang.

Har du spørgsmål om svømningen og klubbens aktiviteter, er du altid velkommen til at kontakte Camilla Dangaard Nielsen på telefon 28 25 58 40 / mail: camilla_nsk@hotmail.com