Vil du hjælpe teenagere med CP?
07. august 2017

Vil du hjælpe teenagere med CP?

Spastikerforeningen starter en telefon- og chatlinje for teenagere med cerebral parese, derfor søger vi unge i alderen 18 til 25 år.

Spastikerforeningen starter en telefon- og chatlinje for teenagere med cerebral parese. Derfor søger vi unge i alderen 18 til 25 år, der har lyst til at tale med teenagere med cerebral parese om de problematikker, der typisk dukker op i teenageårene.

Det kan være usikkerhed omkring, hvilke sko man skal tage på til en fest, nervøsitet ved første forelskelse og kæreste, usikkerhed omkring sex, valg af uddannelse eller mistrivsel i hjemmet.

Kan du se dig selv tale med en person, der er yngre end dig, om emner som disse? Så vil vi gerne invitere dig til informationsmøde den 22. august i Høje Taastrup, hvor du kan høre mere om, hvad det vil sige at være frivillig samtalepartner for en teenager med cerebral parese.

Hvad skal man kunne?

Vi søger unge med cerebral parese, der har lyst til at bruge fritid på at blive en del af et frivilligt fællesskab, og som har lyst til at tale med og lytte til teenagere. Vi har brug for dig som er:

-Klar på, at intet problem er for lille til en seriøs snak
-Klar til at rumme udfordringer og problemstillinger, du måske ikke selv synes er problematiske
-Imødekommende og empatisk med lyttende ører
-Parat til at reflektere over din egen tid som teenager, så andre får nytte af dine erfaringer
-Frisk på at blive en del af et godt og sjovt fællesskab med andre unge rådgivere

Informationsmødet

Informationsmødet er den 22. august fra kl. 17 til kl. 19, og du skal tilmelde dig senest den 21. august til frivilligkoordinator Nana Eiberg på mail ne@spastik.dk eller ved at ringe på telefon 38 88 45 75.

Informationsmødet begynder kl. 17 og slutter klokken 19. Spastikerforeningens direktør Mogens Wiederholt og psykolog Klaus Christensen vil fortælle om chat- og telefonlinjen, og hvilke kvalifikationer du skal have. Vi serverer en sandwich, og byder på kaffe, the og sodavand.

Informationsmødet er på ingen måde bindende, så kom endelig, hvis du har lyst til at høre mere om telefon- og chatlinjen. Også selv om du måske ikke er helt overbevist om, at du vil være frivillig på linjen.