Vilkår for at modtage Spastikerforeningens nyhedsbrev

Hvem udsender nyhedsbrevet?

Spastikerforeningen
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
spastik@spastik.dk

Ja til betingelserne

Ved at sige ja til betingelserne for Spastikerforeningens nyhedsbrev, accepterer du, at vi sender nyhedsbrevet til din opgivne mailadresse.

Hvor ofte udsendes nyhedsbreve?

Nyhedsbrevet udsendes cirka en gang om ugen.

Hvilke oplysninger indsamles om mig?

Spastikerforeningen indsamler dit oplyste navn og mailadresse.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Vi bruger kun de indsamlede oplysninger til at sende nyhedsbrevet ud.

Hvor længe opbevarer I oplysningerne om mig?

Vi opbevarer oplysningerne (navn og mailadresse) lige så længe, som du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig nyhedsbrevet, sletter vi oplysningerne. Dog kan oplysningerne stå i vores system fra andre sammenhænge.

Du kan altid afmelde dig

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet – enten ved at klikke på ’afmeld’ nederst i selve nyhedsbrevet eller ved at kontakte Spastikerforeningens sekretariat. Dit navn og mailadresse vil derefter blive slettet fra nyhedsbrevslisten.

Statistik om nyhedsbrevet

Vi bruger anonymiserede data om, hvor mange modtagerne af nyhedsbrevet, der åbner det, klikker på nyheder og hvornår de gør det. Vi bruger oplysningerne til at tilpasse nyhedsbrevet bedre til modtagerne.