Seminar: De store overgange i livet for ASK-brugere
12. september 2017

Seminar: De store overgange i livet for ASK-brugere

Hvordan går det, når ASK-brugere går igennem livets store overgange? Kom til seminar og bliv klogere. Det er foreningen ISAAC og Socialstyrelsen, der står bag.

ISAAC, der er en forening, som arbejder for at fremme kendskabet til alternativ og supplerende kommunikation, inviterer i samarbejde med Socialstyrelsen til seminar den 30. og 31. oktober på Scandic Sydhavnen i København.

Hvordan går det, når ASK-brugere går igennem livets store overgange? Et skift fra et sted til et andet i livet - for eksempel fra skole til ungdomstilbud, fra hjem til bosted osv.

Erfaringen er desværre, at mange oplever alvorlige tab i erhvervede kommunikationsmuligheder, eller at udviklingen går helt i stå.

På de to temadage vil du få en forståelse for, at ASK følger med gennem hele livet, og at en ASK-løsning kræver støtte på flere niveauer for at sikre kontinuitet og livslang udvikling.

Det er vigtigt at sætte fokus på netop dette område, hvor ansvaret for at tage vare på kommunikationen nemt kommer til at flyde mellem forskellige aktører i ASK-brugerens omgivelser.

Du kan se programmet samt tilmelde dig – senest den 30. september - her: www.isaac.dk