Julehilsen
22. december 2016

Julehilsen fra landsformanden

Landsformand Lone Møller.Kære medlemmer

Spastikerforeningen har haft et godt og travlt 2016 med blandt andet et vellykket landsmøde, ny hjemmeside og stor fokus på den politiske arena med blandt andet reformen af serviceloven og kontanthjælpsreformen.

I 2017 bliver der nok at tage fat på. I løbet af 2017 vil vi se frugterne af vores øgede fokus på medlemsaktiviteter i form af blandt andet den nye Ung-til-ung-linje, oplysningspakker til børneambulatorierne og forældre til nydiagnosticerede CP-børn, en række nye kurser og ikke mindst vores kommende CP-konference. Og så er der jo selvfølgelig kommunalvalget til efteråret. Der bliver nok at se til.

Jeg vil benytte denne lejlighed til at ønske alle medlemmer af Spastikerforeningen, og alle andre der bakker op om vores sag, en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Lone Møller, landsformand