God debat på første informationsmøde om Ung Til Ung Linjen
23. august 2017

God debat på første informationsmøde om Ung Til Ung Linjen

Spastikerforeningen starter en telefon- og chatlinje for teenagere med cerebral parese og interesserede unge til at passe linjen var til informationsmøde i Handicaporganisationernes Hus.

Informationsmøde.Otte unge mennesker med cerebral parese var tirsdag aften til det første informationsmøde om Spastikerforeningens nye indsats: en ung til ung telefon- og chatlinje for teenagere med cerebral parese.

Foreningens psykolog Klaus Christensen og direktør Mogens Wiederholt bød velkommen, og der var en god snak om de problemer og udfordringer, teenagere med cerebral parese ofte har i skolen, med kammerater, forældre eller i forhold til ensomhed.

Foreningen har fortsat brug for frivillige til at passe telefon- og chatlinjen.

Er du mellem 18 og 25 år, har cerebral parese og vil du gerne gøre en indsats for teenagere med CP, så ring til sekretariatet på telefon 38 88 45 75 eller send en mail til spastik@spastik.dk og hør nærmere.