Fuld fart: Specialkøreskole holder åbent hus
05. september 2017

Fuld fart: Specialkøreskole holder åbent hus

HandicapBilistCentret, der er en del af PolioForeningen og UlykkesPatientForeningen det tidligere PTU, holder åbent hus i Rødovre.

Vil du gerne have et kørekort, men har særlige behov til bilens indretning eller for eksempel ønsker øvetimer i din bil med ny indretning, så er HandicapBilistCentret i Rødovre en god mulighed.

Og for at flest muligt kan få kendskab til specialkøreskolens tilbud, så holder HandicapBilistCentret et stort åbent hus-arrangement mandag den 25. september klokken 14.30-15.30. Det sker i Villumsalen på adressen, Fjeldhammervej 8, 2610 Rødovre.

- Mød vores kørelærere, se vores måleudstyr og specialindrettede biler og få svar på spørgsmål omkring støtte til kørekort, bil og særlig indretning, men husk at tilmeld dig først, lyder opfordringen fra arrangørerne.

Tilmelding til arrangementet skal ske senest den 14. september til sekretær Sussie Jørgensen på telefon 36 73 90 80 eller mail sjo@handicapbilist.dk

Det er gratis at deltage, og der bydes på kaffe og kage undervejs.

Læs mere om HandicapBilistCentret på hjemmesiden www.handicapbilistcentret.dk