Ny digtsamling af Caspar Eric
25. januar 2017

Ny digtsamling af Caspar Eric

Caspar Eric, der har cerebral parese, er aktuel med sin tredje digtsamling, ’Avatar’, hvor de otte digte eller suiter er baseret på forskellige tekster, udsagn eller kunstværker af og om unge mænd, der har begået selvmord, og som tematiserer melankoli, kapitalisme, kravet om det gode liv og selvmordet.

Forsiden af 'Avatar'.Caspar Eric, der har cerebral parese, udgav i 2015 langdigtet NIKE, hvor udgangspunktet var Caspar Erics cerebral parese, og hvilken betydning det har at leve med et handicap i et samfund som vores.

Nu har han udgivet den 112-sider lange ’Avatar’, hvor han bevæger sig fra livet mod døden i sin serie af digtsamlinger om den nutidige popkultur, hvor 7/11 og Nike tidligere er udkommet.

I ’Avatar’ er de otte digte eller suiter baseret på forskellige tekster, udsagn eller kunstværker af og om unge mænd, der har begået selvmord, og som tematiserer melankoli, kapitalisme, kravet om det gode liv og selvmordet. Således bevæger serien sig fra det vrede og smadrede til det desperate og ødelæggende.

Du kan læse mere om Caspar Eric og om ’Avatar’ i artiklen ”Jeg savner et fælles sprog om selvmordet” på kristeligt-dagblad.dk

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top