Spastikerforeningens legatuddeling 2018

Spastikerforeningen uddeler hvert andet år ca. 40 mindre legatportioner fra en række legater og fonde, samlet under et. Det sker igen i 2018.

Medlemskab af Spastikerforeningen er ikke et krav, men ansøgeren skal have cerebral parese (CP) eller et handicap, der kan sidestilles med CP. Der kan søges støtte til følgende formål:

> Ferier og rekreationsophold
> Uddannelse, undervisning og selvstændiggørelse
> Aktiviteter for børn og unge med CP
> Enlige forældre med hjemmeboende børn med CP
> Dagligdagsbehov, behandling og støtte i bred forstand til mennesker med CP

Søger du for en anden, som forældre eller værge, skal du skrive vedkommendes oplysninger.

Du kan søge om en legatportion til et af ovenstående formål ved at udfylde formularen nederst på denne side. Når du har udfyldt formularen, og du har markeret, at du lever op til ansøgningskriterierne, så trykker du på ’send’.

Husk ansøgningen skal være sendt senest den 16. marts 2018. Du får en bekræftelse på mail på at ansøgningen er modtaget og du får svar på ansøgningen medio maj.

Følgende legater og fonde er med i uddelingspuljen: Grethe Thirstrups Legat, I. Chr. & Dagny Dalgaards Fond, Karl Konrad Andersens Mindelegat, Katrine Marie Jensens Mindelegat, Legat af 1982 for Spastisk Lammede og Spastikerforeningens Fællesfond.

Spastikerforeningens legatuddeling 2018

Søger du for en anden som forældre eller værge, skal du udfylde vedkommendes oplysninger.

Send IKKE bilag med ansøgningen. Ansøgningsfrist er den 16. marts 2018, og vi sender en bekræftelse på modtagelsen af ansøgningen. Modtager du ikke den - så kontakt os. Du vil modtage svar på ansøgningen medio maj 2018.