Fondation Juchum

Bestyrelsen i Fondation Juchum har endnu engang bedt Spastikerforeningen om at uddele legater for i alt 100.000 kroner til opmuntring og økonomisk støtte for Spastikerforeningens enlige, ældre medlemmer. Midlerne uddeles i portioner på 3.-5.000 kroner.

For at komme i betragtning til et legat er betingelserne:

• at du har cerebral parese
• at du er 50 år eller derover
• at du er enlig
• at du er medlem af Spastikerforeningen

Hvad kan der søges til?

Legatet kan søges til formål, der sætter lidt ekstra kulør på tilværelsen, forkælelse eller luksus, som den daglige økonomi ikke rummer mulighed for. Det kan eksempelvis være:

• Oplevelser
• Rejser
• Kulturaktiviteter
• Restaurantbesøg
• Højskoleophold eller lignende

Ansøgningen skal sendes digitalt

Nederst på denne side finder du en digital formular, som skal udfyldes. Når det hele er udfyldt, og du har markeret, at du lever op til ansøgningskriterierne, trykker du på ’send’. Du vil på skærmen se en kvittering og senere modtage en bekræftelse på din ansøgning fra Spastikerforeningen.

Du kan få hjælp til din ansøgning

Opfylder du legatbetingelserne, og gerne vil søge et legat, men har udfordringer med at bruge digitale løsninger, så hjælper vi dig gerne. Ring til sekretariatet på 38 88 45 75 og spørg efter Birgit Cornett. Ansøgningen skal være Spastikerforeningen i hænde senest den 1. februar 2019.

Vi sender en bekræftelse på din ansøgning, så kontakt os, hvis du ikke modtager den. Alle ansøgninger vil derefter blive behandlet og legater uddelt senest den 1. april 2019. Efter legatbehandlingen får alle svar, uanset om ansøgningen er imødekommet eller ej.

Fondation Juchum

Søger du for en anden som forældre eller værge, skal du udfylde vedkommendes oplysninger.
Ansøgningsfrist er den 1. februar 2019, og vi sender en bekræftelse på modtagelsen af ansøgningen. Modtager du ikke den - så kontakt os. Du vil modtage svar på ansøgningen senest 1. april 2019.