Webinarer

Webinar

Spastikerforeningen holder løbende webinarer. Sæt X 31. oktober klokken 19.30 - 20, hvor socialrådgiver Mia Ibæk Touborg fortæller om:

 

 

Merudgifter til voksne

På webinaret gennemgås servicelovens regler om merudgifter til voksne. Vi kommer blandt andet ind på hvem der er i personkredsen for at modtage merudgifter, hvad betingelserne er for at få udbetalt merudgifter, hvor meget man kan få udbetalt og hvilke slags merudgifter der dækkes. Webinaret holdes onsdag den 31. oktober klokken 19.30 - 20. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig gennem dette link: zoom.us

Nåede du ikke at deltage i webinaret om Tabt arbejdsfortjeneste? Så kan du se det her 

https://zoom.us/recording/play/RKr3JNFb6WFAUtQ_HfYO8k5bHwiHIVsyWZX20OXppxM7Zh2jqjgXxVh7t2LSiZCA?autoplay=true&startTime=1536600612000

 

 

Hvorfor webinar?

Webinar er et godt redskab til at få opdateret viden inden for et specifikt område, og det er ikke særligt svært at afsætte tid til. Det varer nemlig kun en halv time, og du sidder i din egen stue, mens det sker. Det er gratis at deltage. 

 

Hvordan foregår det?

Vi anbefaler, du bruger en computer eller tablet/iPad – det gør det nemmere at se oplægget og skrive spørgsmål, mens webinaret kører. Følger du med fra en mobil enhed, så download app’en ZOOM på forhånd, så kommer du hurtigere i gang. App’en er gratis. Du skal registrere dig igennem linket som ligger i teksten. 

 

Gå til top Top