Ung i farezonen

Starter:
Slutter:
Pris:
Deltager uden hjælper - kr. 100,00
Deltager med hjælper - kr. 100,00
Pladser tilbage:
0

Alt for mange unge med cerebral parese har det dårligt. Dette fyraftensmøde sætter spot på problemerne og giver redskaber til at hjælpe

Alt for mange unge med cerebral parese er i farezonen for at få depressioner, angst og skizofreni. Det viser en række undersøgelser desværre. Dette fyraftensmøde har fokus på den forebyggende indsats inden for området, og ikke mindst, hvordan man selv kan være opmærksom, så den unge får den hjælp og støtte der er nødvendig, inden det stikker af. Vi kommer ind på: Den unges hverdag med venner, uddannelse og fremtidsdrømme. Ensomhed. Hvad siger statistikken? Hvordan fornemmer man at noget er galt? Sådan taler man med sin unge. Hvordan støtter man bedst muligt? Hvor får man hjælp? Hvordan ser indsatsen ud i dag? Deltagerne går hjem fra fyraftensmødet med opdateret viden om nogle af de mentale udfordringer, nogle unge med cerebral parese har, og har fået et overblik over, hvordan man kommer videre.

 

Tid og sted: 12. september kl. 17 – 19.30 på MarselisborgCentret, P. P. Ørums Gade 11, 8000 Aarhus

Tilmelding og betaling senest 2. september

Undervisere: Læge Gija Rackauskaite og psykolog Klaus Christensen

Målgruppe: Forældre, der gerne vil have nogle redskaber til at spotte om deres unge er i risikozonen for at udvikle depression, angst og skizofreni, og eventuelt nogle retningslinjer at handle på.

Pris: Kr. 100, hjælpere gratis

Sted:

MarselisborgCentret

P. P. Ørumsgade 11
8000 Aarhus C

Pris:

Deltager uden hjælper - kr. 100,00
Deltager med hjælper - kr. 100,00

Gå til top Top