Aldring med cerebral parese

Aldring med cerebral parese

Starter:
Slutter:
Pladser tilbage:
0

Hvad sker der i kroppen, når vi bliver ældre med cerebral parese? Tag med på fyraftensmøde og bliv klogere...

Vi bliver alle ældre, men hvad sker der i kroppen på et menneske med cerebral parese, som årene skrider frem? Det korte svar er: Nogenlunde det samme som hos et menneske uden, men processen går ofte hurtigere. Det slider nemlig på kroppen at have et alvorligt handicap, der også går ud over bevægeapparatet. Kom med til fyraftensmøde, når Elsass Instituttets udviklingsdirektør Peder Esben Bilde fortæller om aldring med cerebral parese.

Vi kommer ind på områder som: Hvordan fungerer en krop med eller uden cerebral parese, og hvordan er aldringsprocessen? Bliver handicappet værre med alderen, og slides kroppen mere? Gør hjernen? Hvordan viser alderdomstegn sig? Kan man træne eller spise alderdommen væk, og kan man styrke sin krop, så den holder længere? Hvilken forskning er der på området, og hvad siger fremtidsudsigterne inden for aldring med cerebral parese?

Der vil være særdeles gode muligheder for debat og for at stille spørgsmål.

 

Tid og sted: 16. maj klokken 17-19.30 hos MarselisborgCentret, P. P. Ørums Gade 11, 8000 Aarhus

Tilmelding og betaling senest 6. maj

Underviser: Udviklingsdirektør Peder Esben Bilde fra Elsass Instituttet

Målgruppe: Alle, der ønsker viden om, hvordan diagnosen cerebral parese udvikler sig igennem livet og ind i alderdommen, og hvorvidt man selv har indflydelse på udviklingen.

Pris: Kr. 100, hjælpere gratis

Sted:

MarselisborgCentret

P. P. Ørumsgade 11
8000 Aarhus C

Gå til top Top