Kroniske smerter hos børn og unge med cerebral parese

Starter:
Slutter:
Pris:
VOKSEN - kr. 1.000,00
Pladser tilbage:
7

Er du fagperson, og arbejder du med børn eller unge med cerebral parese? Så er dette kursus noget for dig, for mange mennesker med cerebral parese lider af kroniske smerter. Bliv bedre til at spotte, forstå og måske endda afhjælpe kroniske smerter. 

Mange børn og unge med cerebral parese oplever kroniske smerter. Det påvirker deres grundlæggende følelse af tryghed og gør det blandt andet svært at koncentrere sig og indlære nye kompetencer.

Smerter er et komplekst problem, der på forskellig måde påvirker trivsel og udvikling hos børn og unge med cerebral parese. På dette kursus bliver deltagerne klogere på, hvad kroniske smerter er, hvordan de påvirker nervesystemet og hvordan man kan arbejde psykologisk med smerteregulering. Kursusdagen sætter fokus på, hvilke mekanismer der har betydning for barnets oplevelse af smerter. Vi kommer med bud på, hvad der skal til hele vejen rundt om barnet/den unge for at støtte op omkring smerteregulering.

I løbet af kursusdagen kommer vi ind på emner som: Hvad er kroniske smerter, og hvad betyder det for barnets selvfølelse, sociale liv og faglige udvikling. Hvordan kan jeg spotte, når personen har ondt? Kan jeg støtte personen i at få det bedre?

Deltagerne går hjem fra kurset med ny, opdateret viden om kroniske smerter og øget indsigt i, hvordan man kan møde og arbejde med børn/unge der har kroniske smerter. Kurset er rettet mod fagpersonale, der til dagligt arbejder med børn og unge, der har cerebral parese og som lider af kroniske smerter. Det kan være for eksempel lærere, pædagoger, fysioterapeuter, ergoterapeuter og sundhedsplejersker.

Undervisere: Psykolog Charlotte Jensen og SE-traumeterapeut Maiken Bjerg

Målgruppe: Alle fagfolk, der gerne vil have opdateret viden om kroniske smerter hos børn og unge med cerebral parese.

Tilmelding og betaling: Senest 20. august.

Sted:

Trinity

Gl. Færgevej 30, Snoghøj
7000 Fredericia

Pris:

VOKSEN - kr. 1.000,00

Gå til top Top