Feriehus

Feriehus på Samsø

Spastikerforeningen har et dejligt feriehus på Samsø, der udlejes året rundt til en meget attraktiv medlemspris. Huset udlejes ugevis fra lørdag til lørdag.

Feriehus på Samsø.Feriehuset er et rummeligt Birksø bjælkehus på 140 kvm., der ligger i Sælvig på den vestlige side af Samsø (blot 500 meter fra Sælvig Havn). Huset har et dejligt indeklima og giver fine muligheder for aktivitet både ude og inde.

På den store grund, hvor der primært er græs og buske, er der etableret nye flotte legeredskaber i form af en stor, nedgravet trampolin, et gyngestativ og en dejlig rutsjebane. På terrassen finder man nye havemøbler, solparasol og rustikke træbænke med bord.

Huset har tre soveværelser. Det ene med to elektriske senge, det andet har dobbeltseng, og det sidste har køjeseng. Derudover giver den lille hems i stuen muligheder for et par sovepladser mere, hvis man er lidt adræt og kan komme op ad stigen.

Feriehuset er udstyret med to handicaptilgængelige badeværelser - det ene med spa. Derudover har huset et stort åbent køkken, en stor stue med brændeovn og sauna. Der er tv med Viasat TV-pakke i to rum, trådløst internet og rumdækkende loftlift.

Rygning er ikke tilladt i huset. Man må gerne have hund med - dog kun efter aftale.

Du kan se billeder af sommerhuset her.

Udlejningspriser

Uge 26 til og med uge 32 koster kun 4.500 kroner for medlemmer. For ikke-medlemmer: 6.000 kroner. Øvrige uger: Kun 1.500 kroner for medlemmer. For ikke-medlemmer: 3.000 kroner. 

For begge tilbud gælder, at elforbrug til lys og varme betales særskilt efter gældende takst. Derimod er ekstern obligatorisk slutrengøring inkluderet i lejen. Det samme er vandforbruget, som er temmelig dyrt på Samsø.

Alle medlemmer kan leje feriehuset - såvel enkeltpersoner og familier som grupper, institutioner, bofællesskaber m.v.

Ønsker du at leje feriehuset, så kontakt sekretariatet på telefon 38 88 45 75, mail: spastik@spastik.dk eller post: Spastikerforeningen, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup

Ledige uger i 2017: Uge 50, 51 og 52.

Sådan booker du feriehuset

Vil du til Samsø i 2017, så skriv til os på spastik@spastik.dk eller ring 38 88 45 75

Sådan kommer du til Samsø

Du kan sejle til Samsø fra Kalundborg på Sjælland og fra Hou ved Odder i Jylland. Det er SamsøFærgen, der sejler på ruterne. Læs mere om priser, afgange og billetbooking på www.faergen.dk – eller ring på telefon 70 23 15 15.

I sommeren 2016 startede desuden den ny færgerute - Samsø-Aarhus Expressen - der sejler fra Honnørkajen i Aarhus til Sælvig. Færgen her tager dog kun gående og cyklister. Læs mere om ruten på: www.saax.dk – eller ring på telefon 93 10 02 02.

Hvad kan Samsø tilbyde

Visit Samsø

Samsø Kommune

Samsø Festival

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top