Ung Til Ung Linjen

Ung Til Ung Linjen åbner 4. april

Så sker det endelig! Spastikerforeningens nye tilbud Ung Til Ung Linjen åbner den 4. april klokken 19.00. Her sidder vores fire samtalepartnere, Anna, August, Emilie og Frederik, klar til at tale eller chatte med dig, der har cerebral parese og som er mellem 13 og 25 år.

Du kan ringe om både stort og småt, om dine forældre, om sex, kærestesorger, tøj, sko - kort sagt om alt det, du har på hjertet. De fire samtalepartnere har alle cerebral parese ligesom dig, og de sidder klar til at tale eller chatte med dig den 4. april.

Telefonnummeret er 69 155 154. Chatten åbner her på siden den 4. april klokken 19.

Ung Til Ung Linjen har åbent hver onsdag i lige uger fra klokken 19.00 til 21.00.

Du kan møde de fire samtalepartnere her:

  Frederik

Jeg hedder Frederik, er 25 og jeg synes en samtalelinje er en super fed ide. Jeg kender en del til blandt andet operationer, da jeg har siddet i kørestol, men er gående i dag. Ellers har jeg rig erfaring med alt det, der rører sig, når man er teenager med CP - lige fra skole til kærester.

 

Anna

Hej!
Jeg hedder Anna, jeg er 22 år, og bor på Nørrebro i København. Jeg studerer til dagligt til kandidat i Sprogpsykologi på Københavns Universitet. Mit handicap i form af min CP har på én gang været min største styrke, og er samtidig min største svaghed. Min CP har helt sikkert givet mig en kæmpe kamgejst, fighterånd og viljestyrke. Men det er også mit handicap, der gang på gang sætter min tålmodighed, min selvtillid og mit mod på prøve. Min CP er på en gang den, der skaber størst usikkerhed, og størst stolthed indeni mig.

 

August

Jeg er 25 år og kommer fra Nørrebro. I øjeblikket læser jeg HF-enkeltfag på KVUC. I fritiden beskæftiger jeg mig med mange kulturelle ting som musik, kunst, mm.
Som barn og teenager gik jeg i en normal privatskole, hvor der udover mig, var to andre elever med CP. I folkeskolealderen brugte jeg meget tid på at spille fodbold.
Jeg er meget åben overfor at tale om alle emner på Ung Til Ung Linjen, om det er skole, fritid, personlige udfordringer eller noget helt andet.

 

Emilie

Jeg hedder Emilie, er 20 år og kørestolsbruger. I øjeblikket holder jeg sabbatår, inden jeg skal læse jura. Til daglig har en BPA ordning, altså hjælpere. Jeg har gået på specialfolkeskole, men almen efterskole og gymnasium. Jeg er klar til at hjælpe med alt!

Sidst opdateret:
Gå til top Top