Varde Sommerspil

1. juli - Varde Sommerspil

Kreds Sydvestjylland tager til Varde Sommerspil.

Igen i år har vi reserveret billetter til vores medlemmer til Varde Sommerspil. I år gælder det forestillingen "Midt om natten", og datoen er 1. juli.

Forestillingen begynder kl. 15, og det tidlige tidspunkt taget i betragtning mødes vi først til en herlig buffet på Hotel Arnbjerg efter forestillingen.

Vil du benytte dig af dette tilbud, som kun er for medlemmer, kan du kontakte Jan Grønbæk på mail: j-gronbaek@mail.tele.dk eller telefon 75 17 24 28.

Når du har fået bekræftet, at der er billet til dig, kan du indbetale beløbet 250 kroner pr. deltager på vores konto, som du får oplyst efter din tilmelding.

Efter at du har fået bekræftelse på, at din billet er reserveret, er din tilmelding bindende.

Grundet begrænset deltagerantal anbefales hurtig tilmelding efter først til mølle-princippet.

Kreds Sydvestjylland (13)