Temamøde om ”At blive voksen med CP”

2. oktober - Temamøde om ”At blive voksen med CP”

Spastikerforeningens medlemmer og andre interesserede kan opleve udviklingsdirektør fra Elsass Instituttet, Peder Esben, holde oplæg med overskriften ”At blive voksen med CP”.

Udviklingsdirektør fra Elsass Instituttet Peder Esben vil under overskriften ”At blive voksen med CP” holde oplæg om de muligheder og barrierer, mennesker med CP oplever i forhold til at udvikle og bevare egen identitet og selvstændighed.

Peder vil under oplægget blandt andet komme ind på emner som ”kroppen som med og modspiller”, ”kontrol over eget liv”, ”social identitet” og ”familie og samfund”.

Oplægget er tirsdag den 2. oktober 2018 klokken 18.30 til 21.00 på Fjordstjernen, Isefjords Allé 27, 4300 Holbæk.

Der vil blive serveret sandwich og vand, kaffe/te og frugt til arrangementet. Selve oplægget starter kl. 19.00.

Tilmelding senest den 29. september til:

CP Ung ved Cæcilie Nisbeth: caecilie.nisbeth@gmail.com - mobil: 61686886

Nordvestsjællandskredsen ved Marlene Jørgensen: berggren@tdcadsl.dk - mobil: 30530330

Tilmelding vil ske efter ”først til mølle princippet”

Bestyrelsen for

CP UNG og Spastikerforeningen i Nordvestsjællandskredsen