Ta' med bussen til Skive Festival

2. juni - Ta' med bussen til Skive Festival

Den 2. juni arrangerer kreds 13 en bustur til Skive Festival. Busturen er gratis for vore medlemmer, men du skal selv
bestille og købe billetter til festivalen gennem foreningen. Læs mere om festivalbilletter her.

Bussen kører præcis klokken 9.30 fra Kvaglundparken 1, hvor vi mødes, og forventet hjemkomst er ca. kl. 01.30. Efter tilmelding er der mødepligt, og ved udeblivelse uden afbud forbeholder bestyrelsen sig ret til at opkræve 200 kroner.

Under turen giver bestyrelsen kaffe og et rundstykke. Det vil være muligt at købe øl eller vand undervejs, og der vil selvfølgelig blive indlagt en pause ved et kørestolsegnet toilet.

Tilmelding til bussen, fra Esbjerg, til Jan Grønbæk, telefon 20 27 66 01 (bedst kl. 19-20) eller på e-mail: j-gronbaek@mail.tele.dk - husk at oplyse, om du er kørestolsbruger, og om der er tale om manuel eller el-stol (minicrosser kan medtages med forbehold for plads i bussens bagagerum).

Tilmelding: Senest den 18. maj - der er et stærkt begrænset antal pladser, hvorfor vi anbefaler hurtig tilmelding.

Kreds Sydvestjylland (13)