Støt dit barn i sociale relationer

11. september - Støt dit barn i sociale relationer

Kreds Vestjylland har inviteret psykolog Klaus Christensen til et fyraftensmøde.

Mandag den 11. september kl. 17.00- 19.30 på Lundgaardskolen, Tjelevej 25, Tjørring, 7400 Herning holder Spastikerforeningens psykolog Klaus Christensen oplæg om dette emne.

Det er et fyraftensmøde rettet mod forældre, der søger hjælp til at støtte deres børn og unge med CP i at indgå i fællesskaber og etablere og vedligeholde venskaber. Det er noget af det vigtigste, men for mange mennesker med en hjerneskade er det noget, man skal have hjælp til.

I løbet af fyraftensmødet gennemgår vi, hvilke sociale udfordringer en hjerneskade ofte giver, hvorfor kammeraterne somme tider trækker sig, og hvilke redskaber der kan give adgang til at forstå sin egen adfærd – og opføre sig ’normalt’.

Deltagerne går hjem med viden om, hvordan en kognitiv hjerneskade påvirker børn og unges sociale relationer og bliver klædt på til at støtte barnet bedst muligt i at indgå i sociale fællesskaber.

Det er et åbent arrangementet, så alle er velkommen. Der serveres sandwich, vand, kaffe og te undervejs.

Tilmelding senest den 3. september til Bent Ole Nielsen på telefon 97 14 24 83 eller 21 29 48 44 efter kl. 16.30 eller mail: bon@privat.dk

Kreds Vestjylland (15)

Sidst opdateret:
Gå til top Top