Sensommertur til Tambours Have

19. august - Sensommertur til Tambours Have

Lørdag den 19. august har kreds 13 fornøjelsen af at invitere kredsens medlemmer på tur til Tambours Have, hvor man kan nyde den flotte have med de mange eksotiske planter og miljøer.

Du medbringer selv madpakke. Sodavand og kaffe kan købes i haven, og entre og bus betaler kredsforeningen.

Transporten foregår med bus fra Kvaglundparken med afgang kl. 10 og forventet hjemkomst kl. 17. Ved tilmelding til formanden bedes du oplyse, om du er kørestolsbruger, og om du har mulighed for at komme ind i bussen uden kørestol, eller om du skal sidde i kørestolen i bussen.

Det er ikke muligt at købe mad i Tambours Have, men har du ikke mulighed for selv at medbringe madpakke, kan du eventuelt kontakte formanden, som vil bestille en uspecificeret madpakke til en fornuftig pris til dig.

Grundet begrænset deltagertal anbefales du hurtig tilmelding efter først til mølle-princippet senest den 6. august.

Tilmelding til kredsformanden på telefon 20 27 66 01 eller på mail: j-gronbaek@mail.tele.dk

Kreds Sydvestjylland (13)