Jeg er så træt!

1. november - Jeg er så træt!

I samarbejde med CP Ung har kredsbestyrelsen inviteret Spastikerforeningens psykolog Klaus Christensen til at holde et fagligt oplæg om CP og udtrætning, der er et stort og ofte overset problem, når man har CP. Under oplægget kommer Klaus bl.a. ind på: Hvad er udtrætning – fysiologisk og kognitivt? Bliver man træt, når man har smerter? Hvorfor siger kroppen fra, og kan man selv gøre noget?

Tid: Torsdag den 1. november kl. 17.00-20.00.

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup.

Pris: 50 kr. for Spastikerforeningens medlemmer, 200 kr. for ikke-medlemmer - hjælper/ledsagere er gratis.

Tilmelding: Senest den 25. oktober på mail: info@cpung.dk

Betaling: Til Connie Petersson på MobilePay 60 65 34 26. Mærk din betaling ’Træt’ og så meget af dit navn, der er plads til.

Info: Max 50 deltagere, der fordeles efter ’først til mølle-princippet’. Yderligere info hos kredsformand Connie Petersson: phariss@mail.dk eller Cæcilie Nisbeth, formand for CP Ung: info@cpung.dk

Vel mødt!

Kreds Københavns Omegn (3)