10. marts - Hesteshow i Herning

Er du interesseret i heste, er du rytter, drømmer du om at ride eller mangler du rideudstyr? Så tilbyder Spastikerforeningens kreds 13 sine medlemmer billet til hesteshowet i Herning til marts.

Dato: Søndag den 10. marts 2019 fra kl. 10.

Transport: Transport og fortæring i løbet af dagen sørger du selv for.

Pris: 100 kroner.

Hjælperordning: Har du hjælperordning bevilget af kommunen, deltager hjælperen gratis. Ledsager, familie eller andre som ikke er medlem af foreningen betaler fuld pris for billetten, som ventes at være omkring 350 kroner.

Tilmelding: Senest 22/2 til Jan Grønbæk på e-mail j-gronbaek@mail.tele.dk eller tlf. 20 27 66 01, bedst kl. 18-20. Ved tilmelding bedes du oplyse navn og medlemsnummer på hver person, du tilmelder.

Betaling: Når du har fået bekræftet din deltagelse, indbetaler du deltagerbetalingen på foreningens konto Sydbank reg.nr. 7701 konto 0000 516 789.

Info: Se nærmere, hvad billetten giver adgang til på hjemmesiden: www.dvherning.dk

Kreds Sydvestjylland (13)