Generalforsamling med underholdning

24. februar - Generalforsamling med underholdning

Kredsen afholder generalforsamling med dagsorden ifølge vedtægterne. Efter generalforsamlingen er bestyrelsen vært ved en let middag, og herefter har vi inviteret sangduoen ”Duetten” til at underholde os med sange og fortællinger.

Ovin, den ene halvdel af duoen, er næsten blind efter svær sygdom og vil bl.a. fortælle om hans kamp frem til en karriere som sanger og tekstforfatter.

Tid: Den 24. februar 2018 kl. 13.00.

Sted: Festsalen i Kvaglundparken 1, st., Esbjerg Ø.

Tilmelding: Ønsker man at deltage i spisningen efter generalforsamlingen, SKAL tilmelding ske til formanden senest 17/2 på mail: j-gronbaek@mail.tele.dk eller telefon 20 27 66 01 (bedst kl. 19-20).

Info: Vi håber, vore medlemmer vil møde talstærkt op og være med til at sætte præg på foreningens fremtid. I en pause serveres kaffe. Uden tilmelding kan man ikke forvente mad.

Kreds Sydvestjylland