Generalforsamling i Randers

1. februar - Generalforsamling i Randers

Generalforsamlingen begynder med spisning med et glas vin, øl eller vand. Derefter vil Spastikerforeningens socialrådgiver Mia Ibæk Touborg fortælle, hvad der rører sig på det handicappolitiske område.

Deltagerne vil få rig mulighed for at stille spørgsmål og efter kaffen bliver selve generalforsamlingen afholdt med formandens beretning, regnskab, valg mv. Mød op, stil spørgsmål til bestyrelsen, og kom gerne med nye ideer til aktiviteter.

Tid: Onsdag den 1. februar 2018 kl. 17.30.

Sted: Hjernecenter Randers, Bakkevej 1, 8920 Randers NV.

Pris: Gratis

Tilmelding: Senest 23/1 2018 til Asger på tlf. 40 89 56 62, mail: il.as.laustsen@outlook.com eller til Inger på tlf. 86 43 30 32, mail: isj@private.dk

Info: Skriftlig indbydelse udsendes til alle medlemmer. Dagsorden til generalforsamlingen er efter vedtægterne.

Kreds Nordøstjylland