Familietur til Lalandia

21.-23. september - Familietur til Lalandia

Programmet byder på bowling fredag aften, lørdag svømmer vi og om aftenen mødes vi til pizza og softice, søndag igen svømmetur inden vi drager hjemad. Vi sørger for leje af huse, bowling fredag samt bespisning lørdag aften (drikkevarer er for egen regning). Alle sørger selv for transport til og fra Lalandia.

Tid: 21.-23. september 2018.

Sted: Lalandia

Pris: Børn 400 kr. og voksne 600 kr. – max. 5 tilmeldinger pr. medlem.

Eget hus: 100 kr. pr. deltager.

Tilmelding: Til Connie Petersson tlf. 44 92 29 26 eller mail: phariss@mail.dk med følgende oplysninger: medlemsnummer, navn, adresse, postnummer og by samt mailadresse, antal voksne, antal børn og børnenes alder, kørestolsbruger med brug for rampe til huset og deltager du/I til bowling fredag aften.

Antal pladser: 50, der tildeles efter ’først til mølle-princippet’ - sidste frist for tilmelding er mandag den 14. august 2018.

Info: Ved ankomst til Lalandia kan nøglerne til husene hentes i receptionen fra kl. 15-20. Alle tilmeldte får efterfølgende yderligere materiale om turen.

Københavns Omegn (3)

Foto: Lalandia