Direktøren besøger generalforsamlingen

26. januar - Direktøren besøger generalforsamlingen

I år får vi besøg af Spastikerforeningens direktør, Mogens Wiederholt, i forbindelse med generalforsamlingen. Der bliver også fælles frokost.

Tid: Lørdag den 26. januar 2019 kl. 11.30.

Sted: Lufthavnsrestaurantens lille mødelokale.

Pris: Gratis.

Tilmelding: Senest 20/1 til Karen Nisbeth på mail karen@nisbeth.dk eller telefon 30 28 13 85.

Info: Vi starter med generalforsamling med dagsorden ifølge vedtægterne. Så er det tid til frokost, hvorefter Mogens får ordet. Han vil fortælle om, hvad der rører sig i foreningen netop nu, bl.a. om det handicappolitiske arbejde for at bedre forholdene for alle med CP, om det forestående navneskifte til CP Danmark samt løst og fast fra foreningens dagligdag.

Det er første gang, der bliver lejlighed til at møde vores direktør på bornholmsk grund, så mød endelig op - der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål, komme med ønsker til nye fokuspunkter eller bare sige sin mening om foreningens arbejde i det hele taget. Alle får invitation indeholdende dagsorden pr. mail eller brev.

Kreds Bornholm (10)